Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Det årliga Luciatåget på Funningeskolan var, i Pher Gidefjords ögon, det finaste man kunde vara med om.

Den vackra, blonda och långhåriga Lucian som skrider fram, med alldeles riktiga ljus på huvudet.

Det lätta vita snötäcket som breder ut sig över nejden, ombonat och varmt.

Adventsstjärnor och stakar som sprider värme och närhet från varje fönster.

Själv skulle han stå med dumstruten...i år också...




Fri vers av Bo Malte
Läst 510 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-10 08:56



Bookmark and Share


  Henning Hson
Du kan detta. Välgjort igen. Bravo!
2014-12-16

  Angel of love
Tycker att luciatåget va fint på dagis nivå, men sen skoltiden var onödig. Så mycket prestige vem som blev vad.
2014-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Text om utanförskap!
Min tolkning.
2014-12-10

    ej medlem längre
Guds straff till pojkar kallar en vän till mig den där dumstruten
2014-12-10

  Johan-70
Är det nån som gillar att bli stjärngossar, ta bort den istället för pepparkaksgubben.
2014-12-10

  i af apa
ger alldeles klara bilder...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte