Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku


Hög luft och högt gräs
Hundpromenad i låg sol
Höstlöv i pälsen




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-17 19:14



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
H ... hö... höst ... hu ...
... och så varnas det för häftiga vindbyar vid Upplandskusten. Suck. Dags att gå i ide? Är det plats ledig i lövhögen?
2014-09-22

  Lars Hedlin
Gillar denna ;)
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP