Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj alltid den fulaste t-shirt du har

 

gör det

 

för det händer

att jag gråter

som en otröstlig tvååring

sträcker jag armarna

upp emot dig

*lyhyhyyyft meeeej*

och då vill jag kunna

snora ner axeln

på din tröja

det måste man få göra

när man är liten

[och två]

 

så välj alltid den fulaste t-shirt du har

 

Just in case




Övriga genrer av anneluca
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-04-02 17:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vackert på ett snorigt sätt;
att få gråta som en tvååring, lämna över sig i någons famn
och vara hållas, vaggas och tillslut somna...
mycket bra text enligt mig.
2006-04-06

    steffe struts
vackert och tänkvärt!

stefan
2006-04-02

  Jessica Ebbesson
Underbart skrivet om hur sårbar man kan känna sig ibland.
2006-04-02

  Sanningsägaren VIP
Bokmärker!
2006-04-02

  Sanningsägaren VIP
Love It!
Förlåt, min ordhäfta.
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca