Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Morfar!

Fick precis glädjande besked

Min dotter ska få barn

 

Till våren tittar ett litet knyte ut

Morfar Lars är stolt och glad

 

Tänk att man ska få ett litet barnbarn

Nu är cirkeln sluten nu är lyckan varm

 

Jag älskar dig min underbara dotter

Och mitt blivande barnbarn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 852 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-09-18 20:06



Bookmark and Share


  aol
Blev själv morfar igen 25 juli till en liten flicka Jasmine so en ängel till jorden klev ner,
2014-09-25

  Glitr
Men tjohooooo! Känner glädje genom orden i din dikt! Kraaam @morfar Lars.
2014-09-23

  Ljusletaren
Kan känna din lycka och din värme. Varmt grattis till det liv som pulserar i din dotters varma boning/ kram
2014-09-22

  Anna Nickolausson
Ett stort grattis :)
2014-09-22

  Junia VIP
Grattis!!
2014-09-20

    prima donna
Stort grattis, från en mormor och småbarnsmamma :)!
2014-09-20

    ej medlem längre
Grattis så roligt!!
2014-09-20

  Maiah VIP
Grattis och jag kan garantera dig att det är helt fantastiskt att få se nästa generation födas
2014-09-19

  ULJO
Grattis till livets efterrätt
2014-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ännu ett mirakel...så härligt...grattis...
2014-09-19

    ej medlem längre
Så fint, Grattis!:)
2014-09-19

  Fem hjärtan VIP
Åh, vad roligt! Stort grattis till er! Kram
2014-09-19

  Angel of love
Åh va roligt, vilken känsla och värme du måste känna. Jag längtar jag med, men dröjer nog ett tag. Grattis till er alla, kram <3
2014-09-19

    Dan Myrbeck
Stort grattis! Är det första barnbarnet? Ja har varken barn eller barnbarn och kan därför bara delvis förstå känslomässigt.
2014-09-19

  själensfrihet
Så himla fint varm a lyckönskningar.
2014-09-19

  anits VIP
Grattis till denna lycka, barnbarn är underbara när dom kommer!
2014-09-19

  Anya VIP
Grattis! Vilken härlig känsla det måste vara!
2014-09-19

    ej medlem längre

kram och grattis
ja vilken lycka, livets efterrätt
2014-09-19

  Carina Bendix
Åh, vad roligt!!! Stort grattis vännen!! :) Kram
2014-09-19

  Ingrid Trolle
Vilken lycka!
Stort grattis!

2014-09-18

    Birgersdotter VIP
Grattis!!! Vilken lycka-det är verkligen underbart med barnbarn.
2014-09-18

  louisegirl
Åh va roligt..
Stort grattis!
2014-09-18

  Teresia Ridell
Åh vad härligt !
Varmaste Grattis till dig !
2014-09-18

  KattenKin VIP
Grattis i förskott till morfarskapet då, barnbarn är det bästa som finns! :)
2014-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar, blivande Morfar!
2014-09-18

  Eliza-69
Stort grattis Morfar ;)

Vilken lycka glädje <3
2014-09-18

  WyS VIP
Grattis...livets efterrätt!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin