Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han bär för fan inte Prada, han bär Hugo Boss

Hej Gud!
jag tänkte bara säga det här:
läget är INTE under kontroll
vem har du där uppe
som skriver protokoll?

Gud
Du har verkligen
noll koll
vet du vem det är
som har fått vågmästarroll?

Gud
om jag inte var så arg
och ledsen
skulle jag också säga
Jawohl!




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-19 09:15



Bookmark and Share


  Federico Romano
Fina uniformer, har en sån själv, men inte en SS utan 90 tals cosa nostra kostym.. Bra metafors..
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP