Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fanns och vi var vakna


Vi är lite oregelbundna, några av oss
människor puttas in i en kö
de står där utan ett ord

Några få nyfikna steg åt sidan
som du och som jag en gång var

men nu står även jag här i kön
och det kommer du också göra

Du behöver inte be om ursäkt
för den tåren som rinner nerför din kind
det är ingen som ser den förutom jag
det är ingen som vet vad den betyder

Bilden framför dig rinner ihop
känslor som faller isär
min själ ser dig, håller dig i handen
för alltid




Fri vers av Gigi
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-19 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi