Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orvokkini tummasilmä



Alkukeväällä istuttamani
valkoinen orvokintaimeni
on kukkinut koko kesän rehevästi

Voimat loppuivat kuitenkin kesken
ja kukat tuli harvemmaksi
varret ja kukat hennommaksi

Mutta kukkani vieläkin rakkaammaksi
nautin jokaisesta
viimeisestä kukasta

Muistuttaa ihmiselämän
lyhyydestä
elikkä että kaikella on aikansa



























Fri vers av maija tuori
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-19 17:42



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Kauniisti kirjoitettu ja tottahan tuo on!
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori