Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fryser oss till evigheten

Jag hukar mig och låter det passera
andetaget
jag vill inte ha mer, behöver inte mer
värjar mig från livets envisa pumpande
lämna mig
ifred
syre in syre ut, jag vill endast ha dig
dig i mig
in ut
in
ut
ur mitt kärlekslösa liv
men älskade
jag hukar mig så du enbart kan komma in
aldrig någonsin i evigheten ut igen
du är fast hos mig, i mig,för alltid
och jag vägrar ta andetaget
för nu ska vi avsluta detta
frysa nuet
in
in
in




Fri vers av louise svensson
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-20 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson