Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bekostnad av det som inte ryms

Ibland är det svårt att skriva
eftersom varje försök att formulera
det som är större än ord,
som inte ryms i ord

Tar plats från
och
görs på bekostnad av
detsamma




Fri vers av louise svensson
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-12 08:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, bra skrivet!
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson