Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neuroner i snår

Det var något annat
något som inte gick att konceptualisera
eller föreviga
eller frysa
när de följde varandra
långt in
i ett abstrakt resonemang
som ingen hade kunnat besöka
ens efter en recap
ens med givna premisser.

För de var inte dem
deras neuroner följdes inte åt
som hans och hennes.
Hjälptes inte åt, hand i hand traskandes genom snåriga teorier
som hans
och hennes.




Fri vers av louise svensson
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-12 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson