Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens börda

Han bär på en sorg
Av denna halt
Stapplar han sig genom livet
Precis som det stod skrivet

På en kutad, sargad rygg
Släpar han den
Han är evigt dömd att aldrig vinna
För han gav sitt hjärta till en kvinna

Fram till stupet ska han vandra
Ty detta är hans öde
En oändlig strapats är färdig
När han gjort sig sitt lidande värdig




Fri vers av louise svensson
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-13 23:11



Bookmark and Share


  Inkognito93
Wow, mycket bra gestaltat den väg som bara går utför! Man blir berörd när man läser väl skriven text
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson