Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rakt upp och ned...


Jag är så dum som inte släpper taget och ramlar ned i leran


Jag är så dum
som sitter här och önskar
tänker funderar och organiserar
ett redan organiserat liv
eller så ljuger jag bara för mig själv när
morgondimman står som högst för jag känner
att det är ingen mening
Jag är så dum
som inte förstår
att derivatan bara är lutningen på en punkt
i en ekvation som inte borde vara allt
för svår att lösa
Jag är så dum
som inte har sett
att du faktiskt har tittat på mig
men sånt inser man ju när
allt redan är för sent och
hoppet är på återvinning
Jag är så dum
som inte bara går fram och
tar din hand i min och säger
jag vill
men är du tillräckligt dum för att
förstå att jag finns nära
kanske alldeles
för nära
för att du ska se
Jag är så dum
som inte släpper taget och
ramlar ned i leran




Fri vers av Spader Dam
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-04-02 20:35



Bookmark and Share


  tobbä
Min vän...sitter här helt förstummad och vet varken ut eller in.
Min vän...du är inte dum...vad du än gjort och inte så är du inte det....kärleken förblindar oss...
Min vän...måste säga att det är en ära att ha en sådan stor diktare som nära vän...dikten i sig plus att jag förstod innebörden gör att den blir till det bästa jag någonsin läst....
Min vän...klandra inte dig själv för att du inte såg något tidigare....
Min vän.......det är bara mänskiligt att önska, fundera och organisera..
Min vän...allt ordnar sig (klysha)

Din vän tobbä
2006-04-02

  kärleksbarn
ta honom! NU!



var en snäll flicka och gör som mamma säger ;)

jättevackert, malinvännen!
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Spader Dam
Spader Dam