Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog aldrig riktigt vaken


Jag är nog aldrig riktigt vaken
när du kysser mina läppar
För varje gång jag vaknar
finns bara känslan kvar

och doften av dig dröjande på mina läppar

Jag är nog aldrig riktigt vaken
de gånger du håller mig hårt
Trots att värmen från din kropp
finns kvar mellan mina lakan

men det är värmen från mig själv

Jag är nog aldrig riktigt vaken
när vi två blir ett
För trots de underbara stunderna
finns bara minnen av drömmen kvar

det hände ju aldrig

Jag är nog bara riktigt vaken
de gånger jag tittar på dig
Då du ler mot mig
och skakar lätt på huvudet

men jag slutar aldrig hoppas




Fri vers av Spader Dam
Läst 693 gånger
Publicerad 2006-04-06 15:06



Bookmark and Share


  tobbä
Drömmande, vackert, finstämt, fin melodi som bryst upp mellan verserna utav de kursiverade orden! hur bra kan det blir?? inte bättre än såhär iaf!!! kramar !!!!!
2006-04-06

  kärleksbarn
ååh malin...jag tror jag ska banka vett i pojken...så vanvettigt vackert! den bästa hittills!
2006-04-06

  Sjörövarbabe
Tycker att du har lyckats fånga den där drömmande overklighetskänslan man kan få ibland, särskilt i underbara ögonblick.
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Spader Dam
Spader Dam