Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack vad jag önskar att allting var ogjort

Jag har stått stum… eller ordlös
allt för länge

för våra sargade själar
vill inte lappas ihop

om vi kunnat tala, så hade vi kanske
kanske

kunnat lappa ihop dessa trasiga strimmor
brustna hjärtan, tårdränkta ögon, krossade själar

välj själv…

men jag har ingen tidsmaskin


och det jag har gjort, sagt, försakat
är för långt bort


jag har ingen lina som räcker till


men vad skulle jag inte ge
för att du ska prata med mig


…igen




Fri vers av Spader Dam
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spader Dam
Spader Dam