Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag fick allt jag önskade i ett andetag


Klämtandet av en avlägsen klocka
Eller bara min fantasi
För i det dunkla ljuset ser jag inget tydligt

Och du bara sitter där
Stirrande som ett fån


Med skuggor lekande i ögonen
Flyende från glittrandet av
tveksamhet och rädsla

Vad kan hända
Förutom att allting blir fel, men bara lev
en enda gång och se
att allt löser sig

För dina ögon får mig att släppa
taget om mig själv


Förbanna de timmar du satt där
När mörkret svartnade och frossan låg som
en filt över mig

Säg Ja


Du är min bäste vän
Klyscha, eller vad säger du
Kärlek börjar alltid med bråk
På en mellanstadieskolgård

Du förstod, men inte jag


Kunde aldrig tro att det skulle bli
Så Bra
Timmar i mörkret blev värt
sin vikt i guld

För jag fick allt jag önskade i det andetag
när du sa
Det finns inga men…




Fri vers av Spader Dam
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-09-05 22:47



Bookmark and Share


  Ebananernagula
Applåd applåd!
2010-09-16

    TigerCia
"Vad kan hända
Förutom att allting blir fel"
- Så sant, så sant...
2006-09-05

  kärleksbarn
åååh!
jag gråter här! :D
nästan iafl...men du har ett fel i berättelsen:
istället för:
du visste, men inte jag
ska det vara:
Malin T visste, men inte jag ;D

jättefint!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Spader Dam
Spader Dam