Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så känns det när man är liten och grå


Att se sig själv i spegeln
och bara se en tom spegelbild




Fri vers av Spader Dam
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-12-10 22:57



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
ja det händer ..,grymt melankoliskt
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Spader Dam
Spader Dam