Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett satans svärmeri


jag minns jag undrade så
när jag stod framför prästen
att han påminde om en pingvin
och kyrkan samtidigt kryllade av krokodiler
vad hade de
med saken att göra

när min hustru
längre fram fick höra om min syn
visste hon
att jag inte varit fullt så galen
jag senare blev

och att bina som
flydde ut ur min mun då jag gäspade
var ett allegro
pianissimo
men forte




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-20 19:22



Bookmark and Share


  i af apa
en tvättäkta
herr hilén...
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP