Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mys ikväll

Vitt fluffigt badskum
Formar ett vinterlandskap
Mina bröst som sticker upp över ytan
Blir till höga bergstoppar

Värme möter kyla
Och mina bröstvårtor blir styva

Tar en klunk vin
Och funderar
Varför folk tar illa upp
När man säger att man onanerar

Så naturligt
Så skönt

Måste man vara tyst
Viska i nåns öra
Nej om sex får man inte säga ett knyst
Diskuterar man det öppet vill ingen höra

Dildon den ligger här så rosa och fin
Nu ska den användas för njutningens skull
Ja ikväll ska jag och Dildon bli intim




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-20 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är bara vackert med onani, det är kärlek till sig själv. Att låta sig njuta av sin kropp och längtan.
Vackert beskrivet.
2014-09-22

  M M Mannheim VIP
Din är kvällen, din är natten, din är lusten, den lusten som tänder åtrån i var mans kropp och själ!
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP