Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek har inga avstånd





Du rörde vid min själ. Jag gav dig mitt hjärta.

Ditt hår är mörkt som ebenholts.

Vet du om att jag älskar dig?

Dina samtal från Irak gör mig yr, ta mig med, ta mig med..

Bevara mitt hjärta i din famn. Håll mig, smek mig.

~

Du min första kärlek, min första kärlek.

Passionen var bara en liten del av allt.

Du tog mig till Röda havet,

gav mig kaffe med kardemumma.

Jorden ville ha dig kvar där..

~

Jag har bestämt mig nu.

Jag tar risken, lämnar allt..

Nu väntar jag på stjärnfallen,

låter de hela mig.

När tiden är inne, då ska jag önska mig,

allt det jag vill ha.

Närheten till dig,

att avstånden krymper..











Övriga genrer av genni VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-20 22:04



Bookmark and Share


    glasa VIP
när jag läser här
jag står i ett dånande norrsken
jag överströmmas
av
kärleksregn

mmm, fantastiskt
2014-09-24

  dubbelve
Fantastiskt vackert skrivet!
2014-09-24

    Nafisa
Vackert, Vackert, vackert
2014-09-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart bejakande
2014-09-22

  Lehva VIP
En sådan fantastisk kärleksdikt:-)
2014-09-21

  anits VIP
Så starkt och gripande skaldat om kärleken.
2014-09-21

  aol
Underbart ömt skaldat en så fin dikt till brädden fylld av kärlek,
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP