Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska sig själv eller någon annan.


Att älska det inom

Det finns delar av dig som gör dig till dig.
Dom älskar jag.
Dom delarna som finns djupt rotat i dig.
Dom älskar jag.
Det djupa, det basala det enkla.
Det älskar jag.
Och jag kommer alltid att göra det.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-21 00:50



Bookmark and Share


  menspoeten
Väl diktat:)
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen