Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toafoben

Toafoben avskyr smuts.
Ofräschet
Och
Odörer.
USCH
UARRRK

Toafoben avskyr okända toaletter.
Synlig historia
Slemmiga spår.
BLÄÄÄ

Toafoben äääälskar Klorin.
Doften
Konsistensen
Häller omsorgsfullt upp
KLUCK
KLUCK

Toafoben äääääälskar latexhandskar.
Smeker dess yta
Trär varsamt på dem
Finger efter finger skyddas
REDO

Toafoben äcklas fascinerat.
Adrenalinet stiger
Smutsen flödar i strida strömmar
Avloppet omfamnar
LÄCKERT

Toafoben äcklas kontrollerat.
Avsöker området
Letar avvikelser
Gnuggar
Avfläckar metodiskt
PUNKT

Toafoben tappar luften
avslut
saknad
fullkomligheten lämnar tomrum
SCHHHHH

Toafoben avviker tyst
På jakt
Efter nytt snusk
Och äckel.

Hittar mulltoa.
Dör.




Övriga genrer (Kåseri) av Glitr
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-21 21:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Roande, tänkvärd.
2014-10-21

  Lars Hedlin
Gillar denna bra framfört!
2014-09-22

    ej medlem längre
Ha ha ha! Jävligt bra!
2014-09-22

    Sefarge VIP
Äkta Dass humor.
med allvar bakom.
"Allt som kommer in
Måste gå ut"
Någonstans
Danke!

2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr