Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag det

Osynliga blåsor på läpparna
Dolda fläckar på huden
Ett hjärta i slitet trä
Röd färg som flagar

Vad syns egentligen
Vad är äkta

Förändring?
Förbättring?

Perfektionism i all ära
Jag duger för mig
Räcker och blir över

Blåsor kommer och går
Fläckarna kan vara vackra
Hjärtat ändrar form
Färgen djupnar och lyser.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Glitr
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-09 00:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-05-17

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat full av liv!
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr