Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter städningen

Sen fick du äntligen lämna mig
Efter städningen
Igår

Tundran breder ut sig i bröstet
Efter natt
Av bråk

Fan

Livsglädjen över att vara tillsammans
Lämnade oss
För alltid

Rädslan krampar runt Mammon
Bekämpar
Framledes

Det finns inget mjukt i det här
Bara hårda kanter
Tillsvidare

Men vägen ser ljus ut
Tror på mig och
Framtiden




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-14 09:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppfullt samt bra
2015-05-01

  axveronika
ack ja
payé, balayé, oblié
https://www.youtube.com/watch?v=hsNsC0Cdp2c

2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt, trots allt...
2015-03-15

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-03-15

    ej medlem längre
öppet skrivet,öppen ligger framtid!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr