Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimenterar inför ett tal jag ska hålla på temat Exciting. Första delen av tre. Välkomnar alla förbättringsförslag som ni kommer på! Skriv publikt eller privat, tacksam för allt!


Excite Me


Min hud
Första tanken
Leder in
Under huden
Och nära huden
Min kropp

Att uppleva sig själv
Utan värdering
Utan att döma eller fördöma

Utan omklädningsrummets spegel
Men i själens spegel
I delad glädje med någon jag älskar

- Excite me




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 16:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt slutet:

Utan omklädningsrummets spegel
Men i själens spegel
I delad glädje med någon jag älskar

- Excite me

2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr