Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimenterar inför ett tal jag ska hålla på temat Exciting. Tredje delen av tre. Välkomnar alla förbättringsförslag som ni kommer på! Skriv publikt eller privat, tacksam för allt!


Excited in motion

Svetten rinner
Det går trögt
Ingen lön för mödan minsann
Det gör ont
Och är tråkigt.

Då löses tillvaron upp
Ljuset tränger sig på
Rörelsen glider i lätthet
Det blir skönt

Lyckan strömmar i kroppen
Plötsligt är allt värt allt
Det bubblar och sprakar
Euforin sprider sig glatt

Med ljusets hastighet ändras allt
Jag transformeras till ett av livets lyckligaste och mest exalterade stunder.







Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-19 17:10



Bookmark and Share


  Connie
Gillar den här mycket! Den inger hopp!
2015-02-22

  Lars Hedlin
Känslor och vibrrationer på max...
2015-01-20

    Lars J
Hoppfull och vacker dikt, tycker om!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr