Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den silversmeden


Det där smycket
Glittrar som en vägvisare
Silversmed, o silversmed
Ditt pris var odiskutabelt

Smycket runt nacken
Jag undrar vad du tänkte
Skapelse, symbol, en gåva
av översvämmade känslor

Återvänder till dig i tanken
Dina tankar blev våra
Adoption
O silversmed, visste du?

Din konst bor i våra själar
En trogen följeslagare
Vuxit fast
Runt halsen på min älskade

Om smycket kunde skvallra
Lyssnade jag ivrigt
Du skulle vara min förtrogna
Nyckeln till min älsklings hemligheter

O silversmed
Dela din magi
Dra ner mig
I din silvergruva




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-18 11:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag har provat på silversmide. Tänk att det krävs tusentals små hammarslag för att göra en vacker skål.. Nu är det istället ordsmide..
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr