Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själen

En björn har en själ
En tiger har en själ

Det inre väsen som
Leder oss existerar

Ögon glittrar
Det är själens skönhet som talar

Det finns krafter av godhet
Det bara strålar

Ögon utan värme
Är en själ skapad av kyla

Det är vår grund
Själen är våra sanna jag

Det griper i hjärtat när
Jag finner en annan själ som gnistrar

Låt oss se källan till varandra
Under alla regler och måsten

Skalar vi av det hårda på ytan
Då ser vi det naturliga finnas

En själ kan blöda
Den kan vara svart

Att våga visa sin sanna natur
En själ som är just du




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-22 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94