Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har arbetat inom vvs i 50 år.


Utbildningsresultat.

En hopplös röris från landé.
Hur än han laga så rann dé.
Men efter en dusch,
så gick han en kurs.
och nu kan han säga"Ja kan dé!"




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP