Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag sjunger i kör har det blivit en del limerickar med köranknytning.


Norgedepp.

Två basar som kommer från Norge.
Tycker dé mesta i livet sorg é.
Likt skriet av Munk,
och om Grieg skrivit punk.
Förnekar dom allt upp på torgé.




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2014-09-22 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP