Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmörkrets fallna skuggor

Ensamheten ekar omkring mig,
likt höstmörkrets fallna skuggor.
Löven faller ner och förmultnar
till den jord vi alla kommer att hamna i.

Jag ligger här i mörkrets kyla och
skakar som ett asplöv,
rädd för morgondagens sorg och smärta.
Trycker i mig piller efter piller i hopp om
att smärtan ska försvinna,
smärtan som sitter så långt inuti min tomma
formskapelse.

Det totalitära kaoset sköljer över mig,
jag är maktlös i detta eviga mörker.
Dessa fraktaler etsar sig fast inuti
min formskapelse, märker mig
som denna smutsiga varelse jag är.

Ladda - Sikta - Skjut




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-22 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid