Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnsrytm.

Svetten lackar dammet yr
under arbetsdagen.
Trött du hemåt stegen styr
för en bit i magen.

Teven lockar och du ser
aktuellt och väder.
Åt en komedi du ler,
snarkar till och beder.

"Snälla teve sluta fort!"
Innan anletsdragen,
trött av de jag inte gjort,
möter morgondagen.




Bunden vers (Blankvers) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-09-23 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP