Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmar sig hjärtats bo

 

Så svävar hösten in

sin vilda vindars dans

sommaren friger sin sötma

för en tid någon annanstans

 

Det är tankar som hoppas

 att finna sin själ i tro

när dunkla skyar drar sig fram

och närmar sig hjärtats bo.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-23 20:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så vackert skildrat om skiftet nu. Ja sommarens värme ger alltmer vika..och hösten rusk kommer..fast den ger ju också ett annat lugn..
2014-09-24

    ej medlem längre
Jättefin Peter..
2014-09-23

  ignore_this
Fint diktat!
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP