Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln som aldrig landar (2014)


Att kliva över bryggan
är aldrig enkelt
du vet vad jag pratar om
men vi har inget val..

i ena sekunden så flygande
i andra blott en böjd nacke
du vet att jag aldrig
kommer att sluta kämpa

och inte att älska
är inte en möjlighet
vår ekvation är så mycket..
svårare än så...




Fri vers av Järnkatten
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten