Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så låt oss älska (2014)


Låt oss komma nära
såsom en daggdroppe våt
rinner mot min kind
i en tidig morgon

låt oss kippa efter andan
i ett lustfyllt bad
när graderna är minus
på allt och någons skala

kom nu och stanna
i min vård och värme
jag vill inte be mera
du, kom nu hit..




Fri vers av Järnkatten
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 20:29



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
När det blir höst
Och mörkt om natten
Hörs plötsligt en röst
Jo men det är ju Katten!
När höstlöven kommer i vibration
Då vaknar Kattens inspiration!
Och vi lyfter på hatten ??
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten