Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När trossen är lossad (2014)


Flyter planlöst vidare
i eget universum
men vet inte något
om vart jag är på väg

tvungen att släppa taget
såg ingen annan horisont
nu är jag blott drivved
på väg mot okänd hamn..




Fri vers av Järnkatten
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten