Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är alltid vaken

Kan inte
släppa taget.
Han som håller
i din andra hand
super.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-23 22:02



Bookmark and Share


  Connie
Den tog, letade sig in i nervsystemet!
2014-10-02

  Magica VIP
starkt, går rakt in...
2014-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Berör...
2014-09-29

    ej medlem längre
Klockren titel till en text på få rader som berättar så mycket smärta. Berör.
2014-09-29

  KattenKin VIP
Nej, i sånt läge kan man inte släppa.

Mycket bra skrivet, att lyckas få ihop så mycket på så få rader.
2014-09-25

    ej medlem längre
Naket och starkt.
2014-09-24

    ryttarinnan
vackert och fint..det kallas att " bry sig"..
2014-09-24

  Annie b'larsson VIP
Oerhört starkt. man tappar andan.
2014-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-09-24

  genni VIP
Du ser...tack
2014-09-24

  Anya VIP
Talande på få rader. Känner för personen i mitten med dessa två som håller dennes händer. Hoppas de två på kanterna inte sliter för mycket. Din text ger bilder.
2014-09-24

  walborg
Så bra beskrivet
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP