Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är min och får inte kopieras eller användas av någon annan


Minnesbank

Den bank jag värdesätter mest
är Minnesbanken
-Tänk vilka skatter som finns lagrade där, minnes-värt!

Än så länge får jag göra insättningar
men måste då göra något uttag ibland
för det börjar bli fullt
då får jag ta ut den genom Minnesluckan
och ha en liten minnesstund
för förlusten


:)











Prosa av prima donna
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-24 21:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA däri finns nog en hel del!
2014-09-25

  TrollTörnTrappan VIP
Aha, fattar äntligen vad minnesbanken och inte minst minnesLUCKAN innebär :) Levande liknelse kring insättningar och uttag!!

[även fast egentligen ska alla skatter ligga kvar i banken hela tiden, sägs det - och tror jag på - men ens tillgång till kontot varierar likafullt med hurpass väl man har förvaltat sin minnesförmåga eller ej...]
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna