Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind


Jag ville ha den känslan
kärleken i nattens mystik
alltihopaheten
Evighetens längtan
vingslagets och fallets tystnad
mättnad
Jag ville ha allt det där
men jag såg endast
mina falska drömmars spegelbild




Fri vers av Gigi
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi