Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titeländring.

Som vårdbehövande gäst på ett hem,
är du "Brukare" allt enligt dem,
som tycker du kostar
när lederna rostar.
Förminskande uttryck.För vem?




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2014-09-25 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP