Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek är rädsla




det kan vara så
att kärlek bygger på rädsla
och ju större rädsla
ju hetare kärlek

det kan också vara så
att bränt barn
inte luktar
bara eldar upp andra

det kan till slut också vara så
att kärlekens eldar
bränner sönder
allt vad rädsla heter

kvar blir
en askhög
av meningslös lycka
och en gigantisk tomhet




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-25 21:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är i striden för vår frihet att älska som vi brinner, då kampen är över gråter vi över att intet mer finns att strida för.
2014-09-27

    AgnesKenshin
Och grattis till uppmärksam text!!! Kul :)
2014-09-26

  KattenKin VIP
Jag tycker om den, det är en aspekt.
2014-09-26

    ej medlem längre
den här kan man läsa från flera olika håll och kanter, tänker jag
Olika sorters rädslor
Jag tvivlar dock på meningslös lycka
Fast det går oxå att tyda i annat perspektiv
Så jag väljer att tänka att det betyder ingen mening efter livets slut
2014-09-26

  Gunnar Hilén VIP
usch vilka rader....hur tänkte jag här....njae....hur ska jag minnas det....det där med aska står jag ändå för
2014-09-26

  i af apa
en gigantisk
dysterhet som
till mig
Talar...
2014-09-25

    AgnesKenshin
ja så kan det va! .. ju större kärlek, desto större rädsla att förlora varann.
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP