Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänslig

Handlar det om kärlek

långt där inne?

Borrar in mina klor 

 

Jag känner inget

snurrar varvet runt

och jag älskar det




Fri vers av Connie
Läst 284 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-09-25 21:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ursnygg dikt med klor ock allt
2014-09-28

    ej medlem längre
Denna gillar jag. Mycket.
2014-09-27

  Petter Wingren
Surt sött och beskt på en gång, farligt motsägelsefullt! Men hmm, jag gillar den...
2014-09-27

  Glitr
Får en känsla av ett slags positivt ego - maffigt!
2014-09-27

  Lehva VIP
Spännande...ibland är det gott att släppa på sina hämningar...och njuta av mer djuriska sidor i sig själv:-)

2014-09-26

    Dan Myrbeck
Verkar syfta på både kärlek
och hat, men texten är inte
lättolkad.
2014-09-26

  Lars Hedlin
Like it a Lot! :)
2014-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Text som får mig att tänka lite extra!
2014-09-26

    ej medlem längre
Hårda tag!
2014-09-26

    ej medlem längre
Ja det känns långt därinne.
2014-09-26

    Erika H
Och jag njuter av denna läsning. Det finns en friskhet i detta. Ett jag som mår bra mitt i ett snurr som inte är av den lena sorten.
Så snyggt skrivet. Ler stort.
2014-09-25

  Ingrid Trolle
Smärtsamt
fakireri
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie