Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kukoffer



ni står under gångbroar och sparkar på offer medan

ni skriker om hur ni inte får plats längre

inte längre får plats i era skinn

när illusionen börjar falla

makten börjar sippra ur

era gärningsmannahänder




glappar käft om hur blodet är så svårt
att tvätta bort.




"jävla offer, ligga framför våra steg!"





de har ingen makt med dig gåendes
de kukbärande allvetarna

"förövare har också känslor!"

(särskilt viktiga om åsikten kommer från
någon med kuk)







Fri vers (Fri form) av Sockerkaninen
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-27 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen