Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På låtsas (2014)


Hur kunde du tro det
att allt bara var en dans
ett spel i en social spegel
hur kunde du tro det..

hur kunde jag tro det
att vara så infantil..
trodde jag kommit över det
men vi är kvar i vår barndom

det var bara på låtsas..




Fri vers av Järnkatten
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten