Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantstött

Att inte ta illa upp när du flyr

och att inte hånfullt avvisa

din återkomst 

 




Fri vers av Connie
Läst 310 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-09-28 12:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Moget och bra
beteende.
2014-09-30

  Lehva VIP
En konst och en mognad...att kunna vara sån:-).
En sådan klok text.
2014-09-29

  Angel of love
Viktiga rader, att ta till sig.

2014-09-29

  Hans Christian
Mycket visa ord. Du förmedlar så mycket med bara tre rader. Det är skickligt det!?? Bravo Connie!
2014-09-29

  Annie b'larsson VIP
att våga vara stark och förstå att vägen dit går via kärlek.
2014-09-28

  ULJO
Kloka ord på söndagskvällen
2014-09-28

  WyS VIP
Vad beror flykten på.....,!? Förlåt El se ...eller våga se!
2014-09-28

  i af apa
klok ord!
2014-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Att finnas där för någon, oavsett...
mycket bra...
2014-09-28

    AgnesKenshin
Japp! Så enkelt, men ack så svårt att följa ibland.
2014-09-28

  Lars Hedlin
Stark djup ödmjukhet!
2014-09-28

  Ingrid Trolle
Förlåtande
2014-09-28

  Valter Örn VIP
Det är att ha ett förlåtande sinnelag :)
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie