Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt


Om allt är tomt


var finns då gränsen

mellan dig och mig


var finns då gränsen

var finns då gränsen




Fri vers av Det nakna sanna!
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-28 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!