Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen

Vänd upp och ner på livet
låt allt gammalt falla ur.
Fortsätt sedan att gå
utan att vända dig om.
Känn sötman
av det okända.

Och njut
av att på din stig
har ingen tidigare gått.
Vandra över stock och sten
blunda och hör
hur löven prasslar.

Ta av dig din ryggsäck
och skutta glatt.
Det är här och nu
som friheten finns!




Fri vers av Det nakna sanna!
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-01 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!