Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljan

Simma ut i böljan

Låt dig sjunka ner

djupare

djupare


Håll ej emot
känn livets mjukhet
som smeker din hud

Andas ut
se nu hur du
verkligen är

och vad omgivningen
dig ger.




Fri vers av Det nakna sanna!
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!