Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kyrktornets spira

Att balansera
det är det jag vill göra
stå på kyrktornets spira
höra klockorna dåna
nu är det dags att fira.

Jag slår en volt
och går ut på min lina
det är det jag vill göra
att inte känna risken
vore en pina.

Nu är det dags
att höja insatsen
jag ska riskera
jag ska våga, ta chansen
att lev livet mera.

Åskan dånar
blixtarna lyser upp natten
här på kyrktornets spira
njuter jag av kraften
i naturens våldsamma sätt
att fira.




Bunden vers (Rim) av Det nakna sanna!
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!