Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nakna sanna 2

I dig
bor den modigaste av hjältar.

Som utan svärd och sköld
möter det svåra
och bekämpar
utan att såra.

Kampen är ojämn
då stillhet och lugn
smälter samman
till det nakna sanna
och total beundran
får oss att stanna

Ur striden kommer hjälten
och vinner livets åtrå
för att skickas på nya äventyr
där glädjen segrat
och himlen är blå!




Bunden vers (Rim) av Det nakna sanna!
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 20:37



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Vackert.....
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!