Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka ringar och ändlösa tankar.

Cigaretter, fimpar, ångest, stress
Alkohol, droger, finnar, sex
Förälskad, krossad, bitter, less

Kuddar, värme, löven, lindrar
Kyla, känslor, frosten, vindar
Ensam, tårar, stjärnor, tindrar

Girig, svälter, skriken, famnar
Näsa, tår, försvinner, domnar
Hopplöst, bleknar, bortglömd, somnar.




Fri vers av skogarna
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-29 03:11



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Bra dikt om ungdom! Snyggt gjort!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna